Hart van de Waalsprong – Front / Type F

Beschikbaar

€ 595.000 tot € 625.000

Omschrijving

In Front is appartement met bouwnummer 404 als modelwoning ingericht. Wil je hier eens kijken of het appartement waar je nu naar kijkt? Dat kan!
Op 19 en 26 juni en 3 en 10 juli, van 15.00 tot 16.30 uur.
Je bent van harte welkom bij het trefpunt aan de Riet van Alebeekstraat.

KOOP NU EEN APPARTEMENT IN FRONT EN BETAAL GEEN RENTE TOT 1 AUGUSTUS 2024.
Heb je vragen? Neem dan contact op met Jouw Nieuwe Huis Makelaars, telefoon 085-060 1855

In het prachtige gebouw Front worden in verschillende groottes en variaties 2-, 3- en 4-kamer-appartementen aangeboden. Zo zijn er woningen met een terras danwel een balkon, met 1 of meerdere badkamers. De groottes variëren van circa 56 tot maar liefst 140 m2. Voor ieder wat wils. Bij elk appartement wordt 1 parkeerplaats voor de auto verkocht danwel de mogelijkheid een parkeerabonnement voor één auto af te nemen in parkeerhuis Bliek. In de fietsenstalling op de begane grond is voldoende ruimte voor de fietsen. Front is een appartementengebouw dat gerealiseerd wordt boven een aantal winkels. Front kenmerkt zich door de 10 verdiepingen tellende toren die op de hoek van het gebouw boven het plein van Hart van de Waalsprong uitsteekt. In de eerste fase zijn de appartementen aan de noordkant (Donk en Elft) al in verkoop gebracht en is inmiddels gestart met de realisatie. Een aantal van de appartementen in Donk en Elft is nog te koop. Ligging: Hart van de Waalsprong in Nijmegen is volop in ontwikkeling. Het eerste energie-neutrale winkelcentrum is in aanbouw en straks woon je hier om de hoek van een gezellig stadsplein met leuke winkels en horeca-gelegenheden. Ondertussen wordt ook al gewerkt aan een nieuw gevarieerd aanbod dat zeker duurzaam, comfortabel en energie-zuinig genoemd mag worden. In een groene omgeving waar veel aandacht is voor flora en fauna en in de nabijheid van de uiterwaarden, de Waal en het oude stadscentrum van Nijmegen.

Kenmerken

Algemeen

Inhoud vanaf 426 m3
Inhoud tot 466 m3
Woonoppervlakte 116 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 595.000 tot € 625.000 v.o.n.

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op