Twee-onder-een-kapwoning (bouwnr. 5)

Raalte

Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Verscholen in het bos, aan het einde van de oude laan, ligt het landgoed Franciscushof. Franciscushof fase II is niet alleen een vervolg van Franciscushof fase I, maar geeft het gebied een nieuw aanzicht. De bestaande landschapsstructuren zijn versterkt en gecombineerd met nieuwe woonomgevingen. Recreëren op het landgoed, door de aanleg van routes aansluitend op de bestaande bossen en wandelpaden naar de omgeving. De woningen in Franciscushof liggen direct aan het landschap van de kleurige velden, waterpartijen of in het bos. En in de tuin rond het theater ontmoeten de bewoners van Franciscushof elkaar.

Kortom, landelijk wonen met alle faciliteiten in de buurt. En via de N35 zit je direct op alle grote wegen. De ideale combinatie van riant wonen bij het landgoed en een goede ontsluiting naar grote steden als Zwolle, Almelo en Deventer.

Energie-neutraal wonen: 3x voordeel!
Alle 55 woningen in Het Veld zijn energie-neutraal. Dit betekent dat de zonnepanelen op het dak van een energie-neutrale woning per jaar evenveel energie leveren als nodig is voor het verwarmen, koelen en ventileren van de woning. Een energie-neutrale woning heeft lagere maandlasten door het ontbreken van energiekosten voor verwarming en koeling. En dat kan behoorlijk schelen ten opzichte van dezelfde woning die niet energie-neutraal is. Daarnaast zijn er inmiddels diverse hypotheekverstrekkers die extra leencapaciteit beschikbaar stellen voor de aanschaf van energie-neutrale woningen. En, niet onbelangrijk, energie-neutraal wonen is ook eens duurzaam wonen! Energie-neutraal wonen is dus duurzaam, betekent een (veel) lagere energierekening en biedt mogelijkheden bij het afsluiten van de hypotheek.

Indien gewenst zenden we u de complete papieren brochure. Bel of mail ons gerust, we helpen u graag verder.
info@jouwnieuwehuis.nl 085- 060 18 55

Kenmerken

Bouw

Bouwnummer 5
Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs Verkocht onder voorbehoud

Locatie

Plaats Raalte
Postcode 8102 MH

Uitrusting

Soorten warm water Warmtepomp
Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 135 m2
Inhoud 365 m3
Tuinoppervlakte 40 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin
Ligging Noord
Breedte 500
Lengte 800

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op