Twee-onder-één kapwoning

Beschikbaar

Omschrijving

Op steenworp afstand van de Milligerplas liggen deze prachtige duinwoningen die met oog voor details ontworpen zijn door AG NOVA Architecten. De woningen vallen op doordat ze vanuit de duinen ogenschijnlijk 3 woonlagen hebben, maar vanaf de voorzijde blijken de woningen te bestaan uit 4 woonlagen. Een bijzondere ervaring! De plek is echt UNIEK te noemen… wonen in vakantiesfeer, midden in de duinen!

Er zijn slechts 4 twee-onder-een-kapwoningen in dit deel van Duinzicht. De woningen hebben allemaal een eigen schuine kap die perfect geschikt zijn voor de zonnepanelen. Alle woningen hebben een eigen carport en beschikken over 2 terrassen. Op de 1e verdieping, waar de woonkamer en keuken zich ook bevinden, kunt u genieten van het uitzicht over de duinen. Het terras van bouwnummer 41 is vergroot tot 34 m2 en grenst direct aan het fraai aangelegde duingebied. Op de 3e verdieping is nog een fantastisch 2e terras te vinden. Deze grenst aan de 4e (slaap-)kamer, maar hier is uiteraard ook een gave werkruimte te realiseren. Door de grote raampartijen is deze ruimte erg licht, hetgeen een f ijne woonbeleving biedt.

TIP: Door de versnipperende ligging van de woningen in het duingebied, is de bezonning en de zichtlijn overal verschillend, kijk dus goed naar ligging van uw voorkeurswoning.

Indeling:
– Entree, meterkast, luxe toiletruimte met hangtoilet, ruime berging (circa 23 m2) waar ook de techniek te vinden is.
– Via de open trap is de 1e verdieping te bereiken. Hier bevindt zich de woonkamer en open keuken van circa 55 m2.
– De 2e verdieping heeft 3 slaapkamers van respectievelijk circa 7, 13 en 16 m2 en een luxe badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en hangtoilet.
– Op de 3e verdieping vindt u een berging/technische ruimte en een kamer van circa 26 m2. Deze multifunctionele ruimte grenst direct aan het dakterras met prachtige vergezichten!

Kenmerken

Algemeen

Inhoud 625 m3
Woonoppervlakte 187 m2
Status Beschikbaar
Prijs

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op