Vrijstaand Keuterij

Beschikbaar

€ 760.000 tot € 800.000

Omschrijving

In totaal worden er 16 vrijstaande woningen gerealiseerd in De Tuinkamer. De woningen worden gerealiseerd in drie kleurencombinaties:
– bruin metselwerk met zwart gebeitst hout en donkere pannen
– beige metselwerk met zwart gebeitst hout en donkere pannen
– lichtbruin metselwerk met zwart gebeitst hout en donkere pannen

De woningen staan met de voorzijde gericht naar het landschap. Hier bevindt zich op de begane grond de zeer ruime woonkamer. De achterzijde van de woning bevindt zich aan het erf of het lint. Hier bevindt zich de royale leefkeuken, met toegang tot de grote inpandige berging, die desgewenst direct bij aankoop, of in de toekomst ingericht kan worden als slaapkamer met badkamer.

Op de lichte, eerste verdieping hebben alle woningen een royale badkamer met separaat toilet en drie slaapkamers. Optioneel is er de mogelijkheid om de grote slaapkamer te splitsen zodat er vier slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Op de zolder, bereikbaar middels een vaste trap, bevindt zich de techniek en hebben klanten de mogelijkheid om nog een hobbyruimte te realiseren.

De auto's worden geparkeerd op eigen erf bij de woning.

De grote raampartijen rondom de woning verzekeren de woningen voor veel lichtinval. Alle woningen in De Tuinkamer zijn energieneutraal (BENG 3=100%) met een warmtepomp en zonnepanelen.

Kenmerken

Algemeen

Start bouw 2025-01-01
Inhoud 475 m3
Woonoppervlakte 176 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 760.000 tot € 800.000 v.o.n.

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op