Twee-onder-één kap type B Keuterij

Beschikbaar

€ 520.000 tot € 550.000

Omschrijving

Deze twee-onder-één-kapwoning is gebaseerd op een meer langgerekt schuurvolume met een langskap. Dit volume blijft wat lager. Door in het midden een uitsnede te maken ontstaat een lichte entree van de woning. Deze opzet zorgt ervoor dat de schuurvorm sterker blijft.

In totaal worden er 18 van deze tweekappers type B gerealiseerd in De Tuinkamer. De woningen worden gerealiseerd in twee kleurencombinaties, bruin metselwerk met bruine pannen en donker metselwerk met donkere pannen.

Aan de voorzijde van deze woning bevindt zich op de begane grond de royale woonkamer, aan de tuinzijde de woonkeuken. Desgewenst kan dit uiteraard omgedraaid worden. De woningen hebben een inpandige berging, die ook gebruikt kan worden als bijkeuken of klompenhok.

Op de eerste verdieping hebben alle woningen een royale badkamer en drie slaapkamers. Op de zolder, bereikbaar middels een vaste trap, bevindt zich de techniek en hebben klanten de mogelijkheid om nog een hobbyruimte te realiseren.

De auto's worden geparkeerd op eigen erf naast de woning.

Kenmerken

Algemeen

Start bouw 2025-01-01
Inhoud 380 m3
Woonoppervlakte 141 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 520.000 tot € 550.000 v.o.n.

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op