Twee-onder-één kap type A Keuterij

Beschikbaar

€ 500.000 tot € 530.000

Omschrijving

Deze twee-onder-één-kapwoningen danken hun volume aan traditionele keuterijen die in Drenthe zijn te vinden. Dit is een compacte boerderij met veelal een asymmetrisch dak. Soms is het volume over de hele diepte gelijk, soms ontwikkeld het volume zich met een smaller voorhuis naar een bredere achterbouw.

In totaal worden er 18 van deze tweekappers type A gerealiseerd in De Tuinkamer. De woningen worden gerealiseerd in twee kleurencombinaties, bruin metselwerk met grijs gebeitst hout en bruine pannen óf beige metselwerk met donker hout en bruine pannen.

Aan de voorzijde van deze woning bevindt zich op de begane grond de royale woonkamer, aan de tuinzijde de woonkeuken. Desgewenst kan dit uiteraard omgedraaid worden.

Op de eerste verdieping hebben alle woningen een royale badkamer, een separaat toilet en drie slaapkamers. Op de zolder, bereikbaar middels een vaste trap, bevindt zich de techniek en hebben klanten de mogelijkheid om nog een extra hobbyruimte te realiseren.

De auto's worden geparkeerd op eigen erf naast de woning.

Kenmerken

Algemeen

Start bouw 2025-01-01
Inhoud 367 m3
Woonoppervlakte 136 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 500.000 tot € 530.000 v.o.n.

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op