Rug-aan-rug woning Hallehuis

Beschikbaar

€ 300.000 tot € 330.000

Omschrijving

Het ensemble met de rug-aan-rugwoningen, de tussenwoning en hoekwoning is gebaseerd op de historische grote schuren/boerderijen. Ze hebben lage goten en grote kappen die met pannen zijn gedekt. Waar nodig knikt de daklijn op om meer gevelvlak te bieden en beschutte buitenruimte te realiseren.

In totaal worden er 12 van deze bijzondere rug-aan-rugwoningen, 2 tussenwoningen en 2 hoekwoningen type het Hallehuis gerealiseerd in De Tuinkamer.

De rug-aan-rugwoning heeft op de begane grond een open woonkamer en -keuken. Op de eerste verdieping hebben alle woningen twee slaapkamers en een badkamer. De zolder met de technische ruimte is middels een vaste trap te bereiken.

De hoekwoning en de tussenwoning hebben op de begane grond een woonkamer met keuken. Op de eerste verdieping hebben alle woningen twee slaapkamers en een ruime, complete badkamer. De zolder met de technische ruimte is middels een vaste trap te bereiken.

De auto kan geparkeerd worden nabij de woning op het erf. Daarnaast hebben alle rug-aan-rugwoningen, tussenwoningen en hoekwoningen een eigen berging achterin het Hallehuis, waar voldoende plek is om de afvalcontainers te stallen.

Kenmerken

Algemeen

Start bouw 2025-01-01
Inhoud 224 m3
Woonoppervlakte 83 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 300.000 tot € 330.000 v.o.n.

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op