Drie-onder-één kap de Oldambster

Beschikbaar

vanaf: 126 m2

€ 415.000 tot € 465.000

Omschrijving

De drie-onder-één-kapwoningen ontlenen hun volume aan de archetypische boerderijopbouw van een voorhuis met daarachter de stallen. Het voorhuis heeft hogere goten en een smaller profiel, hierin is een woning gesitueerd. De achterbouw, de deel, is breder heeft lageren goten, hierin zijn twee woningen gesitueerd.

In totaal worden er slechts 3 van deze driekappers type voorhuis en 6 driekappers type achterhuis gerealiseerd in De Tuinkamer.

Het voorhuis heeft op de begane grond een woonkamer en een aparte woonkeuken. De woningen in de deel hebben een heerlijke open woonkamer en -keuken. Uiteraard hebben alle woningen grote puien, zodat de groene omgeving in de woning ook optimaal beleefd wordt.

Op de eerste verdieping hebben de voorhuizen een complete badkamer en twee slaapkamers met de mogelijkheid om nog een extra kamer op zolder te realiseren, die middels een vaste trap te bereiken is. De achterhuizen zijn levensloopbestendig. Dit wil zeggen dat zij een slaapkamer met badkamer op de begane grond hebben. Op de eerste verdieping zijn de achterhuizen casco met een techniekruimte en twee zolderruimten die desgewenst prima als extra slaapkamers ingericht kunnen worden.

De auto kan geparkeerd worden nabij de woning op het erf. Daarnaast hebben alle driekappers een eigen inpandige berging.

Kenmerken

Algemeen

Start bouw 2025-01-01
Inhoud vanaf 344 m3
Inhoud tot 346 m3
Woonoppervlakte vanaf 126 m2
Woonoppervlakte tot 128 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 415.000 tot € 465.000 v.o.n.

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op