Tussenwoning (bouwnr. 18)

Deventer

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

Heerlijk wonen aan de groene rand van Deventer. Wonen bij de stad, in de geborgenheid van een dorp. Dat is Buurtje van Steenbrugge. Een gezellig buurtje in de nieuwe wijk Steenbrugge. De 26 rijwoningen hebben nagenoeg dezelfde plattegrond, maar allemaal met een eigen jasje. Dit zie je terug in de kleur van de gevelsteen, een dakkapel, de hoogte van de dakgoot of een extra raam. Welke woning past bij jou?

Tussenwoning (bnr. 18, 19, 24)
Deze rijwoningen liggen in de luwte van de wijk. De woningen verschillen in de kleur van het metselwerk. De tuingerichte woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin. De keukenaansluitingen bevinden zich aan de straatzijde. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers waarvan de twee slaapkamer aan de achterzijde zijn voorzien van een dakra(a)m(en). De badkamer heeft een douchehoek, 2e toilet en een wastafel. De tweede verdieping is een open ruimte uitgerust met wasmachine-aansluiting. Er is hier de mogelijkheid tot een vierde slaapkamer.

Deze woning is inclusief openslaande deuren, een buitenkraan en een extra leiding in de keuken. Deze wijzigingen op de bestaande plattegrond hebben een meerwerkprijs van € 2.990,– en is niet in de huidige koopsom opgenomen. Heb jij nog andere wensen dan bespreek je dit met een persoonlijke kopersbegeleider. Zij kijkt wat er nog binnen de bouwplanning mogelijk is.

De achtertuin is gericht op het noorden en beschikt over een houten berging en een poort naar het achterpad De berging is voorzien van een extra paneel, waarmee de buitenunit van de warmtepomp en de kliko’s uit het zicht staan. Parkeren doe je in een parkeerhof tussen de twee woonblokken in of langs de straat.

De woning is inclusief sanitair, exclusief keuken.

Kenmerken

Overdracht

Datum laatste wijziging 2023-09-25 11:09:02
Status Verkocht

Bouw

Bouwjaar 2024
Energielabel A+++
Bouwnummer 18
Vervaldatum energielabel 2032-12-23

Locatie

Plaats Deventer
Postcode 7415 AA

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Openbaar parkeren

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 112 m2
Inhoud 411 m3
Tuinoppervlakte 48 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin
Breedte 500
Lengte 950

Interesse?

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Meer weten over een nieuwbouwproject? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op