Type G (bouwnr. 24)

Zwolle

Beschikbaar

€ 469.000

Omschrijving

De woningen van dit type hebben een opvallende witte gootlijn en een donkere bakstenen gevel met lichte bakstenen accenten.

Vanuit uw woonkamer kijkt u op de tuin, de open keuken bevindt zich aan de straatzijde. De mogelijkheid bestaat om de begane grond uit te breiden met een uitbouw, waardoor u extra leefruimte creëert. Op de eerste verdieping bevinden zich een complete badkamer en in de basis twee slaapkamers. De woningen met een beukmaat van 5,40 meter en 5,70 meter hebben drie slaapkamers. Bij de woningen met een beukmaat van 4,50 meter komt u via de vaste trap op een tweede verdieping met een afgesloten technische ruimte. Bij de woningen met een beukmaat van 5,40 of 5,70 meter komt u via de vaste trap op een vrij indeelbare tweede verdieping waar nog een extra kamer gerealiseerd kan worden.

De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een berging in de achtertuin en heeft ieder bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.

Breezicht- Noord Reede biedt u de kans om te wonen in een duurzame, ruime woning met een adembenemend uitzicht. Mis deze kans niet en maak van deze woning uw nieuwe thuis.

Kenmerken

Bouw

Energielabel A++++
Bouwnummer 24
Vervaldatum energielabel 2033-12-31
Status Beschikbaar
Prijs Koopsom € 469.000 v.o.n.

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044 VZ

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 114 m2
Inhoud 308 m3
Tuinoppervlakte 74 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin
Ligging Zuidwest
Breedte 540
Lengte 1370

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op