Type A (bouwnr. 89)

Zwolle

Beschikbaar

€ 475.000

Omschrijving

De rijwoningen van type A liggen verdeeld door Reede. De blokken A liggen aan de buitenranden van Reede en kijken vaak uit op de Milligerplas en op het groen! Deze woningen herkent u aan de lichte gevelsteen, de accenten en de mooie grote raampartijen. Er zijn tussen- en hoekwoningen, die variëren in kaveloppervlakte en zonligging.

De tussenwoningen van dit type hebben een beukmaat van 5,40 meter en de hoekwoningen een beukmaat van 5,70 meter. Op de begane grond hebben deze woningen een fijne lichte woonkamer met zicht op de tuin. De open keuken ligt aan de straatzijde. Op de eerste verdieping zijn een complete badkamer en in de basis drie slaapkamers te vinden. Via de vaste trap komt u op een vrij indeelbare tweede verdieping, waar nog een extra kamer gerealiseerd kan worden!

De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een berging in de achtertuin en heeft ieder bouwnummer een vaste parkeerplaats op het mandelige terrein.
Indeling en ruimtes

Bij binnenkomst in de woning treft u de entree met toilet, een ruime woon- en eetkamer en een keuken (zonder keukeninrichting). De mogelijkheid bestaat om de begane grond uit te breiden met een uitbouw, waardoor u extra leefruimte creëert. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer voorzien van standaard maar keurig sanitair. De tweede verdieping biedt een vrij indeelbare zolderruimte met techniekhoek.

Buitenruimtes
De woning beschikt over een ruime tuin waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Het uitzicht over het groen of het water van de Milligerplas maakt deze buitenruimte extra bijzonder.
De woningen worden energieneutraal gebouwd, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen.

Duurzaamheid
Breezicht Reede zet sterk in op duurzaamheid. De woning is gasloos, voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. De woning is energieneutraal, dit betekent lage energielasten en een woning die klaar is voor de toekomst.

Unieke kenmerken
Wat deze rijwoning in Breezicht Reede zo speciaal maakt, is de ligging op diverse plaatsen in het plan met bijna overal uitzicht over groen of het water van de Milligerplas. Daarnaast biedt de woning met een kaveloppervlakte van 117 m2 tot 121 m2 voldoende ruimte voor uw woonwensen.

Kortom
Bent u klaar om de stap te zetten naar een duurzaam en comfortabel leven in een prachtige omgeving? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over deze rijwoning in Breezicht Reede.

Kenmerken

Bouw

Energielabel A++++
Bouwnummer 89
Vervaldatum energielabel 2033-12-31
Status Beschikbaar
Prijs Koopsom € 475.000 v.o.n.

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044 VZ

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 119 m2
Inhoud 321 m3
Tuinoppervlakte 64 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin
Ligging West
Breedte 530
Lengte 1200

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op