Boerderijenpad (bouwnr. 31)

Zwolle

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

In het project Besterburen in De Tippe zal een ruim aanbod aan rijwoningen gerealiseerd worden. De hoek- en tussenwoningen variëren onder andere in grootte en type baksteen.

Bouwnummer 31 ligt prachtig aan een fietspad en waterpartij. De woning grenst met de achtertuin aan het mandelige terrein die groen en vriendelijk zal worden ingericht. De hagen worden alvast aangelegd bij de oplevering van de woningen. Aan de zijkant is de berging te vinden. Tevens heeft de woning een eigen parkeerplaats.

Op de begane grond van de rijwoningen is aan de voorzijde de keuken (zonder inrichting) gesitueerd met aansluitend de woonkamer aan de tuinkant. Het toilet is compleet en netjes ingericht.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een luxe complete badkamer. Via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken waar nog een extra kamer gerealiseerd zou kunnen worden. Hier is ook de techniekruimte en opstelplaats voor de wasmachine te vinden.

De woningen zijn energieneutraal (BENG 2=100%) met een warmtepomp en zonnepanelen. Er is bij deze woningen sprake van een zelfbewoningsplicht. Het betreft een koopsom kosten koper, maar de notaris zal door de verkoper bepaald worden.

Kenmerken

Bouw

Bouwjaar 2024
Dak Pannen
Isolatievormen Volledig geisoleerd
Bouwnummer 31
Status Verkocht

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044

Uitrusting

Soorten warm water Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 112 m2
Externe bergruimte 5
Inhoud 390 m3
Tuinoppervlakte 28 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin
Ligging Oost
Breedte 550
Lengte 500
Achterom 1

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op