Boerderijenpad (bouwnr. 25)

Zwolle

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

In het project Besterburen wordt een viertal van unieke hoekwoningen met vele mogelijkheden gerealiseerd. Deze hoekwoningen hebben een circa woonoppervlakte van maar liefst 156 m2! Met de mogelijkheid om in de werkkamer een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren, kunt u de woning ook levensloopbestendig maken. Bovendien hebben deze woningen een verhoogde nok als dak accent. Dit zorgt voor een extra functionele ruimte op de tweede verdieping.

Op de begane grond van de hoekwoningen is aan de voorzijde de keuken gesitueerd met aansluitend de woonkamer aan de tuinkant. Op de eerste verdieping vind u een complete badkamer en in de basis drie slaapkamers. Alle hoekwoningen hebben een zolderverdieping waar nog een extra kamer gerealiseerd zou kunnen worden. De zolder van de woningen is te bereiken middels een vaste trap.

De grote raampartijen verzekeren de woningen voor veel lichtinval. Daarnaast beschikken de woningen over een tuin en een eigen berging.

De woningen grenzen aan de achterzijde aan een mandelig terrein waar een deel van het parkeren en de bergingen te vinden zijn. De gezamenlijke binnentuin zal samen met de toekomstige bewoners nader worden ingevuld.

De woningen zijn energieneutraal met een warmtepomp en zonnepanelen. Klaar voor de toekomst dus!

Kenmerken

Bouw

Bouwjaar 2024
Dak Pannen
Isolatievormen Volledig geisoleerd
Bouwnummer 25
Status Verkocht

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044
Ligging In woonwijk

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 151 m2
Inhoud 407 m3
Tuinoppervlakte 88 m2

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Ligging Oost
Breedte 1100
Lengte 800
Achterom 1

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op