Boerderijenpad (bouwnr. 10)

Zwolle

Beschikbaar

€ 499.000

Omschrijving

Op zoek naar ruimte én mogelijkheden? In het project Besterburen worden unieke hoekwoningen met mogelijkheden gerealiseerd. Deze hoekwoningen hebben een circa woonoppervlakte van maar liefst 156 m2! Bouwnummer 25 biedt zelfs de mogelijkheid om een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren! Zo kunt u de woning ook levensloopbestendig maken. Bovendien hebben deze woningen een verhoogde nok als dak accent. Dit zorgt voor een extra functionele ruimte op de tweede verdieping.

Op de begane grond van de hoekwoningen is aan de voorzijde de keuken gesitueerd met aansluitend de woonkamer aan de tuinkant. Op de eerste verdieping vind u een complete badkamer en in de basis drie slaapkamers. Alle hoekwoningen hebben een zolderverdieping waar nog een extra kamer gerealiseerd zou kunnen worden. De zolder van de woningen is te bereiken middels een vaste trap.

De grote raampartijen verzekeren de woningen voor veel lichtinval. De woningen grenzen aan de achterzijde aan een mandelig terrein waar een deel van het parkeren en de bergingen te vinden zijn.

Tenslotte worden de woningen energieneutraal (BENG 3=100%) gebouwd, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Een woning met lage energielasten én klaar voor de toekomst!

Kenmerken

Overdracht

Datum laatste wijziging 2023-11-22 14:05:48
Status Beschikbaar
Prijs Koopsom € 499.000 v.o.n.

Bouw

Bouwjaar 2024
Dak Pannen
Isolatievormen Volledig geisoleerd
Bouwnummer 10

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044
Ligging In woonwijk

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 133 m2
Inhoud 359 m3
Tuinoppervlakte 40 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin
Ligging Zuid
Breedte 550
Lengte 5
Achterom 1

Fotos

Interesse?

Meer weten over dit nieuwbouwproject? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Meer weten over een nieuwbouwproject? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op