Besterburen / Hoekwoning

Beschikbaar

vanaf: 112 m2

€ 439.000 tot € 549.000

Omschrijving

Opzoek naar ruimte én mogelijkheden? In het project Besterburen worden unieke hoekwoningen met mogelijkheden gerealiseerd. Deze hoekwoningen hebben een circa woonoppervlakte van maar liefst 156 m2! Bouwnummer 25 biedt zelfs de mogelijkheid om een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren! Zo kunt u de woning ook levensloopbestendig maken. Bovendien hebben deze woningen een verhoogde nok als dak accent. Dit zorgt voor een extra functionele ruimte op de tweede verdieping.

Op de begane grond van de hoekwoningen is aan de voorzijde de keuken gesitueerd met aansluitend de woonkamer aan de tuinkant. Op de eerste verdieping vindt u de casco badkamer en in de basis drie slaapkamers. Alle hoekwoningen hebben een zolderverdieping waar nog een extra kamer gerealiseerd zou kunnen worden. De zolder van de woningen is te bereiken middels een vaste trap.

De grote raampartijen verzekeren de woningen voor veel lichtinval. De woningen grenzen aan de achterzijde aan een mandelig terrein waar een deel van het parkeren en de bergingen te vinden zijn.

Tenslotte worden de woningen energieneutraal (BENG 3=100%) gebouwd, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Een woning met lage energielasten én klaar voor de toekomst!

Kenmerken

Algemeen

Inhoud vanaf 390 m3
Inhoud tot 407 m3
Woonoppervlakte vanaf 112 m2
Woonoppervlakte tot 151 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 439.000 tot € 549.000 v.o.n.

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op