Boerderijenpad (bouwnr. 46)

Zwolle

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

In totaal worden er slechts 10 twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd in Besterburen. De woningen variëren in type baksteen en dakvlak. Er wordt gewerkt met veel houten details, wat een speels beeld oplevert.

Aan de voorzijde van de woningen is de woonkamer gesitueerd met aansluitend de keuken die naar de tuin gericht is. Alle woningen hebben een complete badkamer en drie slaapkamers op de eerste verdieping met de mogelijkheid om nog extra kamers op zolder te realiseren welke middels een vaste trap te bereiken is.

De grote raampartijen verzekeren de woningen voor veel lichtinval. Daarnaast beschikken de woningen over een tuin met een berging en parkeerplaats op eigen terrein.

De woningen grenzen aan de achterzijde aan een mandelig terrein waar een deel van het parkeren en de bergingen van de rijwoningen te vinden zijn. De gezamenlijke binnentuin zal samen met de toekomstige bewoners nader worden ingevuld.

De woningen zijn energieneutraal met een warmtepomp en zonnepanelen.

Kenmerken

Bouw

Bouwjaar 2024
Dak Pannen
Isolatievormen Volledig geisoleerd
Bouwnummer 46
Status Verkocht

Locatie

Plaats Zwolle
Postcode 8044
Ligging In woonwijk

Uitrusting

Parkeer faciliteiten Op eigen terrein

Oppervlakte en ligging

Woonoppervlakte 157 m2
Inhoud 424 m3
Tuinoppervlakte 80 m2

Indeling

Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Tuin

Type Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Ligging Oost
Breedte 1000
Lengte 800
Achterom 1

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op