Besterburen / Helft van dubbel woonhuis

Beschikbaar

vanaf: 153 m2

€ 585.000 tot € 665.000

Omschrijving

Vanaf aanstaande vrijdag 27 oktober kunt u iedere vrijdag één van de hoekwoningen bezichtigen. U bent van harte welkom tussen half 12 en half 1 op de bouwplaats. Wij vragen u naar de bouwkeet van Schutte Bouw te komen, zodat wij u veilig over de bouwplaats kunnen begeleiden naar een van de woningen.
Adres:
Holtinkstraat 78
8044 AM Zwolle

Nieuwbouw in Besterburen: De Tippe De Tippe ligt aan de westzijde van Stadshagen, direct naast de wijk Westenholte. Aan de noordzijde ligt de Mastenbroekenpolder waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Ook de uiterwaarden van de IJssel zijn op korte afstand te bereiken. De Tippe is van en voor iedereen. Starters, gezinnen, ouderen en mensen met een beperking: samen maakt u de buurt. Het is wonen in de stad, maar dan met het vriendelijke karakter van het dorp. Bovendien is in De Tippe veel plek voor water en natuur maar ook voor duurzame gebouwen, zonnepanelen en veel ruimte voor eigen ideeën. Groen en stad De locatie van Besterburen ligt in het hart van de Tippe in het Poldergrid, omzoomd door groen en water. Heel bijzonder zijn de gezamenlijke binnentuinen waar gemeenschappelijke functies worden ontwikkeld, samen met bewoners. Een moestuin, kas of speelplek: dat is aan u! Samen met uw buren maakt u de buurt. In Besterburen komen mooie, duurzame woningen waar u samen geniet van een gezonde, sociale leefomgeving. Door de unieke ligging aan de Mastenbroekerpolder en nabij de IJssel woont u midden in het groen, maar met een directe verbinding naar de stad of voorzieningen. Met de trein staat u in 4 minuten op het centraal station en ook het winkelcentrum van Stadshagen is in 5 fietsminuten te bereiken. We maken een gezonde leefomgeving met speciale aandacht voor circulariteit, klimaat adaptief en duurzaamheid. Uiteraard worden de woningen energieneutraal gebouwd. In een gezonde leefomgeving is veel ruimte om te bewegen en te sporten en de fiets is het belangrijkste vervoersmiddel. Een goede toekomst vindt u in De Tippe!

De prijzen van deze twee-onder-een-kapwoningen betreffen vraagprijzen. Dat betekent dat wij u uitnodigen om met ons in gesprek te gaan over de woning en de prijs hiervan. Heeft u interesse in een van deze woningen? Neem dan contact met ons op!

Kenmerken

Algemeen

Inhoud vanaf 413 m3
Inhoud tot 432 m3
Woonoppervlakte vanaf 153 m2
Woonoppervlakte tot 160 m2
Status Beschikbaar
Prijs Vanaf € 585.000 tot € 665.000 v.o.n.

Fotos

Interesse?

Meer weten over deze woning? Bel of mail ons gerust. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We staan voor je klaar!

Op zoek naar een woning? Heb je vragen? Bel of mail ons gerust. Dat kan o.a. via info@jouwnieuwehuis.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. En gewoon meteen even bellen mag altijd: 085 – 060 1855

Neem contact op